ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕСТВОВАЊЕ У ПАРТНЕРСКОМ ФОРУМУ

Позивамо све заинтересоване грађанке и грађане, као и заинтересоване представнике привреде и удружења, са територије општине Сокобања да се пријаве за Партнерски Форум у поступку креирања Плана развоја општине Сокобања 2022-2030.г.

План развоја општине представља развојни документ најширег обухвата и највишег значаја за нашу општину.

За потребе израде Плана развоја формирана су радна тела- Координационо тело и тематске радне групе.

Партнерски форум представља консултативно тело, које ће бити укључено од самог почетка планског процеса. Партнерски форум би требало да укључи представнике локалне заједнице, приватног и цивилног сектора, у циљу размене  информација и стварања  јасне слике о томе шта су највећи приоритети наше општине.

Позив за учешће у Партнерском форуму биће стално отворен до краја израде нацрта Плана развоја општине Сокобања 2022-2030, али апелујемо на пријављивање у што краћем року због  учешћа на првом састанку који ће бити организован током априла.

Сврха првог састанка овог форума је упознавање партнера из локалне заједнице са циљем и методологијом израде Плана развоја општине Сокобања 2022-2030 , начином рада, улогама и одговорностима, распоредом активности на изради Плана развоја ЈЛС, итд.

Сви заинтересовани могу се пријавити мејлом на адресу:  marija.zikic@opstinasokobanja.com

Пријава је у слободној форми. Потребно је само  навести име и презиме, као и контакт податке ( телефон и e-mail).