ЈОШ УВЕК ВОЗИМ, АЛИ НЕ ХОДАМ

У петак, 25. новембра 2022. године, други пут је са сокобањским средњошколцима Славиша Савић, председник Удружења параплегичара Србије, одржао радионицу под називом „Још увек возим, али не ходам“.

Кроз сопствени пример и искуство, Славиша будућим и актуелним младим возачима дочарава како могу резултирати брза вожња, вожња без возачке дозволе, некоришћење појаса, али и вожња под утицајем алкохола и наркотика.

Радионици је присуствовала шефица Кабинета председника општине Сокобања Оливера Денић која је, како каже, ту да се испред Општине Сокобања захвали Славиши на несебичном ангажовању и племенитом раду, као и да покаже подршку свим активностима које се тичу унапређења безбедности у саобраћају, посебно када су у питању деца и млади.

„Не само као представник Општине Сокобања, већ и као родитељ два будућа возача истичем значај Славишине трибине на којој младима преноси своје страшно искуство, али тиме превентивно делује и утиче на свест о понашању у саобраћају и даје допринос безбедности,“ навела је Денић.

Славишине активности подржава Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије.

Фото: Кристијан Ђорђевић