е-Aграр: Пријаве за пољопривредне произвођаче

Нова платформа Е-аграр са допуњеним електронским регистром пољопривредних газдинстава је сада доступна. Уколико још нисте креирали свој е-ИД налог са којим ћете приступити е-аграр платформи, позивамо Вас да то урадите сада.

Помоћу платформе е-Аграр, приступате електронском регистру е-РПГ у оквиру ког је потребно да ажурирате податке вашег пољопривредног газдинства.

Ово је неопходан корак на путу до субвенција и подстицаја.

Уколико нисте у могућности да сами региструјете и ажурирате податке, обратите се Општинској управи општине Сокобања, која је у сарадњи са Министарством пољопривреде и ПСС из Књажевца преузела на себе обавезу пружања техничке помоћи.

Пријаве у е-РПГ систем су у току, сваког радног дана од 7 до 15 часова у просторијама Центра за иновације и развој предузетништва општине Сокобања, изнад ватрогасне јединице. Приоритет приликом пријављивања и ажурирања података су пољопривредниа газдинства која се баве млечним говедарством, али је помоћ и свим осталим пољопривредницима доступна.

Рок за пријаву у систем е-РГП је неограничен. Подсећамо све пољопривредне произвођаче да крајњи рок за пријаву у систем е-РГП не постоји, стога је могуће извршити пријаву и ажурирање података до тренутка подношења захтева за субвенције код Министарства пољопривреде.

Не брините, имате сву помоћ и подршку која Вам је потребна!