МИНИСТАР МАРТИНОВИЋ У ПОСЕТИ СОКОБАЊИ

Данас је председник општине Сокобања Миодраг Николић имао част да са својим тимом уприличи пријем министра државне управе и локалне самоуправе др Александра Мартиновића.

На састанку одржаном у Свечаној сали Скупштине општине Сокобања разговарано је о актуелном стању и резултатима Сокобање, али и о потребама које наша Сокобања има као место које се снажно развија и које је једна од приоритетних дестинација на туристичкој мапи Србије. Том приликом Општини Сокобања је уручено 20 лаптоп рачунара за потребе даљег унапређења рада локалне самоуправе.

Министар Мартиновић је обишао Јединствено управно место, Летњу позорницу „Врело“ и биоскоп „Моравица“, што представља део резултата синергије и међусобне подршке Владе Републике Србије и Општине Сокобања. Са председником општине и његовим тимом министар је обишао и пчелињак Радивојевић у Мужинцу.

Министар Мартиновић је током своје посете истакао и да је излаз на аутопут један од приоритетних пројеката Владе Републике Србије у наредном периоду.

Председник Николић се захвалио министру Мартиновићу на посети и потврди да Сокобања иде правим путем у сигурну и стабилну будућност, као и то да је уверен да ће се сарадња Сокобање са Владом Републике Србије наставити да се одвија на најбољи начин као и до сада, на обострано задовољство а све за потребе и корист грађана Сокобање и Србије.

Састанку у Свечаној сали су присуствовали и заменик председника општине Владимир Миловановић, председник Скупштине општине Владан Петковић, начелница Општинске управе Милена Раденковић Гаћеша и шефица Кабинета председника општине Оливера Денић.

Фото: Кристијан Ђорђевић