САСТАНАК СА НАЈМЛАЂИМ И НАЈВАЖНИЈИМ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ СОКОБАЊА

У оквиру одржавања Дечије недеље, председник општине Сокобања Миодраг Николић је са својим тимом данас имао част и задовољство да уприличи пријем најмлађих становника општине Сокобања, одн. представника ПУ „Буцко“ и ОШ „Митрополит Михаило“.

Током састанка малишани су представљали своје сугестије, примедбе и захтеве, и разговарали су са председником општине о будућности и стању Сокобање.

Ове године захтеви малишана се углавном односе на потребе у школи, спортским теренима и вртић. „Деца су, као и увек, била конструктивна. Доста ствари које су деца предложила су већ планиране – неке ће бити реализоване у наредна два месеца, неке током следеће године. Савет деци је да добро уче, да дају све од себе да буду добри пријатељи, помажу другима када су у могућности, и да буду толерантни према својим вршњацима – како би једног дана постали добри људи и тиме учинили свет лепшим. Ми ћемо наставити да награђујемо најбоље ученике и мотивишемо све ђаке наше школе да вредно уче, трудимо се да и родитељима олакшамо школовање деце, а кроз разговор са децом и ослушкујући њихове жеље и потребе трудићемо се и даље да од Сокобање креирамо идеалан амбијент за радосно одрастање,“ поручио је председник Николић.

Испред Општинске управе општине Сокобања, састанку су присуствовале и Милена Раденковић Гаћеша, Оливера Денић, Лела Младенов и Сања Богдановић.