ЗАВРШЕНИ МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА 2023.

У понедељак, 11. септембра 2023. године у Сесалцу је одржан други део Михољских сусрета села.

Окупило се више од 350 мештана из десет месних заједница који су провели овај дан уз сјајну енергију, спорт, културу и лепо дружење.

Спортски савез општине Сокобања уприличио је спортски део који подразумева надметања у скоку у даљ, бацање камена, надвлачење конопца и трка у џаковима, након чега су најбољима додељени пехари и медаље.

Након спортског дела, председник општине Сокобања Миодраг Николић отворио је културно-забавни програм током ког се уживало у остварењима локалних уметника и извођача, а уследила је и додела признања, које су заслужнима уручили заменик председника општине Сокобања Владимир Миловановић, председник Скупштине општине Сокобања Владан Петковић и члан Општинског већа Славиша Крстић.

Председник општине Николић је поручио да је главни циљ ове манифестације промовисање и стварање прилика за више дружења, као и спречавање међусобног раздвајања и отуђивања, чему Општина Сокобања и тежи.

Хвала Министарству за бригу о селу и Влади Републике Србије за подршку и покровитељство, а Општина Сокобања се потрудила да ову манифестацију организацијом подигне на виши ниво, чему настоји да чини и у будућности.

Фото: Општина Сокобања, Кристијан Ђорђевић