Реконструкција државних путева у центру Сокобање

У координацији са ЈП „Зеленило – Сокобања“ и ЈКП „Напредак“, у Сокобањи Јавно предузеће „Путеви Србије“ изводи радове на реконструкцији државних путева који пролазе кроз центар Сокобање – од уласка у Сокобању са западне стране до каменог моста у Блендији и од зграде Општине Сокобања до скретања за излетиште Очно на путу ка Специјалној болници „Озрен“. 

Председник општине Сокобања Миодраг Николић изразио је разумевање због тога што се грађани сусрећу са нелагодностима у саобраћају на овим деоницама пута, као и захвалност за разумевање и сарадњу:

„У складу са договором са привредницима и домаћинствима из улица Светог Саве и Хајдук Вељка, чекали смо да се интензитет туристичке сезоне смањи, али нисмо смели предуго да одлажемо почетак радова због услова за њихово извођење. Реконструкцији наведених путева смо приступили озбиљно и ‘домаћински’, водећи рачуна и о оптимализацији водовода и канализације у овим улицама. Захваљујем се и радницима наших предузећа ‘Зеленило – Сокобања’ и ‘Напредак’ на преданости и одговорном залагању! Свестан сам и стања са ископинама и гужви на коловозима, али овим великим подухватом допринеће се угледу и развоју наше Сокобање. Још једном, молим грађане за стрпљење, разумевање и сарадњу, јер ово што радимо – радимо за будућност и добробит Сокобање на дуже стазе,“ навео је председник Николић.